Uw huid in top conditie!

Beauty Gallery staat al jaren bekend om haar huidverbeterende behandelingen. De BG.Skin Experts staan voor u klaar met professioneel advies en om het maximale uit uw huid te halen.
Naamloos-1122222

 

BG.HUIDANALYSE

Een goede behandeling begint met een uitgebreide en gedetailleerde huidanalyse. Profiteer van de expertise van onze BG.Skin Experts en krijg een huidverbeteringsadvies dat 100% op maat is. Dit geheel vrijblijvende advies geeft u een duidelijk beeld van de mogelijkheden om uw huid in topconditie te krijgen. Onze specialistes maken voor de huidanalyse ook gebruik van de geavanceerde Dermalogica-methodiek.

BG.FACIALS

Na professionele huidanalyse wordt de BG.Facial precies aangepast aan uw persoonlijke wensen en dat wat uw huid nodig heeft.
Alle behandelingen beginnen met een two-step reiniging, peeling en het verwijderen van onzuiverheden/ De behandelingen sluiten altijd af met een leave-on masker of dagverzorging en indien gewenst een lichte dag make-up.

 

SignatureFacial

De meest geboekte en best op maat gemaakte facial van Nederland. De BG-Skin Expert geeft na de huidanalyse en de inventarisatie van je wensen aan waar zij het accent van de facial op wil leggen. Accenten zijn bijvoorbeeld: Anti-Aging – Extra Diepte Reiniging – Vitamine Boost – Hydraterende Boost – EYEZONE. Inclusief twee supplementen naar keuze.

MicroZoneFacial

Geef uw huid een snelle en effectieve oppepper. Na de huidanalyse bespreekt de BG.Skin Expert de ZONE die extra aandacht krijgt. U kunt deze behandeling uitbreiden met de BG-Supplementen.

BG.SUPPLEMENTEN

Wenkbrauwen epileren / harsen

Wenkbrauwen verven

Wimpers verven

Bovenlip harsen

Massage gelaat/hals

Hooggeconcentreerde ampul

Lichte dagmake-up

Handscrub + masker

BG.VIP TREATMENTS

Beauty Box

Alles-in-één Beauty Box, een luxe doos gevuld met een complete gezichtsbehandeling. Elke BeautyBox is een beleving. Laat uw zintuigen prikkelen en straal!
Ook fantastisch om kado te geven, de doos wordt ingeleverd worden bij één van onze vestigingen en de cliënt ondergaat de behandeling op afspraak. Bestel de Beauty Box online!

 

Diamond Silk Peel

[Microdermabrasie + Radiofrequentie + Peelings]

Microdermabrasie – Een frisse en stralende huid.
Tijdens de behandeling wordt met behulp van zeer fijne kristallen een dun laagje van de opperhuid verwijderd.

LEES MEER

Radiofrequentie – Een stevige en jonge huid

Na de microdermabrasie behandeling is er de mogelijkheid om af te sluiten met radiofrequentie/ultrageluid. Dit is een manier om door middel van Electromagnetische energie, actieve werkstoffen in de huid te brengen.

LEES MEER

Peelings – Fruitzuur (AHA)/Glycolzuur (10%, 20%, 30%)

Onze BG-Skin Experts, gespecialiseerd in anti-aging gebruiken de peelings al jaren om de huid er jonger te doen uitzien en imperfecties te laten verdwijnen.

LEES MEER

BG.PERMANENTE MAKE-UP

Wenkbrauwen – Lippen – Ogen

Permanente Make-up is ons paradepaardje. Gonda heeft hierin jarenlang andere specialistes opgeleid, maar heeft ook zichzelf doorlopend verder ontwikkeld in haar eigen unieke stijl, die in alle drie vestigingen wordt toegepast. Dit product verkoopt zichzelf en cliënten komen hiervoor vanuit heel Nederland naar Beauty Gallery.

LEES MEER

 

 

BG.PERMANENTE ONTHARING

Elektrisch ontharen – Laser-ontharing

Veel van onze cliënten helpen wij door het permanent verwijderen van ongewenste haargroei in het gezicht of elders op het lichaam. Dit doen wij door een combinatie van Elektrisch epileren en behandeling met IPL-apparatuur. Door de grote verschillen in huid en haar, beschikt Beauty Gallery over 4 soorten IPL-apparaten, zodat de kans op succes heel groot is.

Check uw verzekeringspolis

Diverse zorgverzekeraars geven een vergoeding voor de verwijdering van met name overmatige gezichtsbeharing. Beauty Gallery heeft de noodzakelijke machtiging hiervoor en kan u hierover adviseren.

BG.INJECTABLES

Dr. Paul Wijffels

Ook voor injectables bent u bij Beauty Gallery in goede handen. Hiervoor werken wij samen met de top-cosmetisch arts Paul Wijffels. Hij is tevens bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde.