Uw huid in top conditie!

Beauty Gallery staat al jaren bekend om haar huidverbeterende behandelingen. De BG.Skin Experts staan voor u klaar met professioneel advies en om het maximale uit uw huid te halen.
Naamloos-1122222

 

BG.HUIDANALYSE

Een goede behandeling begint met een uitgebreide en gedetailleerde huidanalyse. Profiteer van de expertise van onze BG.Skin Experts en krijg een huidverbeteringsadvies dat 100% op maat is. Dit geheel vrijblijvende advies geeft u een duidelijk beeld van de mogelijkheden om uw huid in topconditie te krijgen. Onze specialistes maken voor de huidanalyse ook gebruik van geavanceerde Dermalogica en BABOR technieken.

BG.FACIALS


Na professionele huidanalyse wordt de BG.Facial precies aangepast aan uw persoonlijke wensen en dat wat uw huid nodig heeft.
Alle behandelingen beginnen met een two-step reiniging, peeling en het verwijderen van onzuiverheden. De behandelingen sluiten altijd af met een leave-on masker of dagverzorging en indien gewenst een lichte dag make-up.

 

SignatureFacial

De meest geboekte en best op maat gemaakte facial van Nederland. De BG-Skin Expert geeft na de huidanalyse en de inventarisatie van je wensen aan waar zij het accent van de facial op wil leggen. Accenten zijn bijvoorbeeld: Anti-Aging – Extra Diepte Reiniging – Vitamine Boost – Hydraterende Boost – Eye Zone. Inclusief twee supplementen naar keuze.

MicroZoneFacial

Geef uw huid een snelle en effectieve oppepper. Na de huidanalyse bespreekt de BG.Skin Expert de ZONE die extra aandacht krijgt. U kunt deze behandeling uitbreiden met de BG-Supplementen.

BG.SUPPLEMENTEN

Wenkbrauwen epileren / harsen

Wenkbrauwen verven

Wimpers verven

Bovenlip harsen

Massage gelaat/hals

Hooggeconcentreerde ampul

Lichte dagmake-up

Handscrub + masker

BG.VIP TREATMENTS

Beauty Box

Alles-in-één Beauty Box, een luxe doos gevuld met een complete gezichtsbehandeling. Elke Beauty Box is een beleving. Laat uw zintuigen prikkelen en straal!
Ook fantastisch om cadeau te doen. De doos kan ingeleverd worden bij één van onze vestigingen en de cliënt ondergaat de behandeling op afspraak.

Diamond Silk Peel

Microdermabrasie + Radiofrequentie + Peelings

 

Microdermabrasie – Een frisse en stralende huid

Tijdens de behandeling wordt met behulp van zeer fijne kristallen een dun laagje van de opperhuid verwijderd. [su_accordion][su_spoiler title=”LEES MEER”]Kleine oneffenheden verdwijnen en de huid kan zich vernieuwen en verjongen. Een microdermabrasie- behandeling is de meest natuurlijke, minst ingrijpende methode om uw huid structureel te verbeteren.

Het effect van de microdermabrasie:
• Fijne lijnen, rimpels en littekens worden direct verminderd
• Extreme hydratatie
• Verfijnt de huidtonus en huidconsistentie
• Vermindert wallen onder de ogen
• Vermindering van hyperpigmentatie
• Vermindering van acne littekens
• Vermindering van grove poriën
• Stralende teint

Tijdens deze behandeling gebruikt BG Reviderm

Radiofrequentie – Een stevige en jonge huid

Na de microdermabrasie behandeling is er de mogelijkheid om af te sluiten met radiofrequentie/ultrageluid. Dit is een manier om door middel van Electromagnetische energie, actieve werkstoffen in de huid te brengen. [su_accordion][su_spoiler title=”LEES MEER”]Deze methode is veilig en pijnloos en transporteert een hoge concentratie werkzame stoffen in de tweede huidlaag. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine sterk en de huid krijgt haar stevigheid terug.

Het effect van de NANNIC:
• Verbluffend liftend en verstrakkend effect, direct zichtbaar
• Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
• Verjonging van de huid
• Vermindering van couperose symptomen
• Strakke kaaklijn en vermindering onderkin
• Vermindering van wallen en donkere kringen onder de ogen

Tijdens deze behandeling gebruikt BG de NANNIC productenlijn

Als u de NANNIC behandeling combineert met de microdermabrasie resulteert dit in een verbluffend resultaat, ook wel de RED CARPET treatment genoemd.[/su_spoiler][/su_accordion]

Peelings – Fruitzuur (AHA)/Glycolzuur (10%, 20%, 30%)

Onze BG-Skin Experts, gespecialiseerd in anti-aging gebruiken de peelings al jaren om de huid er jonger te doen uitzien en imperfecties te laten verdwijnen.[su_accordion][su_spoiler title=”LEES MEER”]
AHA dit is de Engelse afkorting van Alpha Hydroxy Acid, beter bekend als fruitzuur, een organisch zuur. Het bekendste AHA is glycolzuur, een extract van rietsuiker. Fruitextracten beschikken over peelende eigenschappen en hebben de bijzondere eigenschap dat ze de zelfvernieuwing stimuleren: ze verminderen de hechting van dode oppervlakte cellen en vergemakkelijken bijgevolg hun eliminatie. Ze worden zwak gedoseerd in verzorgingsproducten, maar onze BG-Skin Experts gebruiken ze in peelings in hogere concentraten voor een diepere werking. Het percentage past BG natuurlijk 100% aan op uw huidconditie.

Het effect van peelings:
• Correctie van de teint
• Gladstrijken van de huid
• Regeneratie van de huid
• Anti-aging
• Milde behandeling zonder onderbreking van uw sociaal leven

Peelings – Exfoliating en Resurfacing
Een van de meest moderne en effectieve peelings is de pH FormulaTM peeling. Het is een innovatief skin resurfacing systeem, veelvuldig gebruikt door huidspecialisten.

pH FormulaTM is de eerste pharma-cosmeceutical gericht op het vernieuwen van de huid in plaats van het peelen van de huid. Het pH FormulaTM skin resurfacing systeem is het resultaat van de innovatieve combinatie van cosmeceutische en medische ingrediënten. Skin resurfacing behandelingen hebben grote voordelen in vergelijking tot traditionele peelings. Deze zorgen doorgaans voor het afschilferen van de huid, terwijl skin resurfacing behandelingen de activiteit van de celdeling in balans brengen en herstellen. Het unieke PH-DVCTM transport systeem brengt de werkstoffen zonder enige negatieve bijwerkinge naar de diepere huidlagen, waardoor het het huidprobleem effectief van binnen en van buiten aanpakt. Het uiteindelijk resultaat hangt af van correct aanbrengen en het op de juiste wijze gebruiken van de producten en behandelingen.

Het effect van de pH Formula TM peeling:
• Extreme vermindering of zelfs verwijdering van pigment- en ouderdomsvlekken [M.E.L.A.]
• Vermindering van chronische roodheid of specifieke vormen van rocasea [C.R.]
• De ultieme anti-age behandeling werkt actief op de rimpels [A.G.E.]
• Remt onstekingen en helpt de acne huid normaliseren [A.C.N.E.]
• Direct een zichtbare glans met de hoge concentratie vitamine C- producten [V.I.T.A.C.]. Deze is uitermate geschikt voor zwangere vrouwen.

Resurfacing programma
1. Voor de resurfacing: Active Formula (dag en/of nacht aanbrengen)
2. Salon Behandeling – Resurfacing: Skin resurfacing behandelingen (met tussenpozen van 10 tot 21 dagen. Of anders op advies van uw pH Formula TM specialist)
3. Na de resurfacing: De Recovery (dag en/of nacht aanbrengen) UV bescherming (dagelijks aanbrengen)
Na een uitgebreide huidanalyse adviseert de BG-Skin Expert u en geeft een helder inzicht in de behandeling en bijbehorend kostenplaatje.[/su_spoiler][/su_accordion]

BG.PERMANENTE MAKE-UP

Wenkbrauwen – Lippen – Ogen

Permanente Make-up is ons paradepaardje. Gonda heeft hierin jarenlang andere specialistes opgeleid, maar heeft ook zichzelf doorlopend verder ontwikkeld in haar eigen unieke stijl, die in alle drie vestigingen wordt toegepast. Dit product verkoopt zichzelf en cliënten komen hiervoor vanuit heel Nederland naar Beauty Gallery.[su_accordion][su_spoiler title=”LEES MEER”]Hoe werkt het?
Met een steriele naaldmodule wordt de pigmentatie heel ondiep en bijna pijnloos in de bovenste huidlaag aangebracht. Hiermee kunnen correcties en/of verfraaiingen worden aangebracht aan de lippen, ogen en wenkbrauwen. De manier van werken, de pigmenten en de materialen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van onder andere de GGD en de Voedsel en Waren Autoriteit.

Het resultaat van de pigmentaties is verassend natuurlijk en blijft gedurende 3 tot 5 jaar mooi om vervolgens langzaam te vervagen.
Daarna kunt u het bijvoorbeeld 1x per 1 a 2 jaar laten bijwerken.
Zo’n 3 a 4 weken na de behandeling moet u altijd terugkomen voor een nabehandeling om de puntjes op de ‘i’ te zetten.

Lip contour

Een lipcontour verfraait de lippen van de mensen met smalle of ongelijke lippen. Door permanente make-up krijgt u een optische mooie, strakke liplijn en een vol gevormde mond in uw eigen natuurlijke lipkleur. Voor de pigmentatie worden in overleg met u de vorm en de kleur bepaald.

Wenkbrauwen

In overleg met u worden eerst de wenkbrauwen met potlood getekend om de kleur en de vorm te bepalen. Alles wordt op een heel natuurlijke manier op de contouren van uw gezicht afgestemd. Daarna worden de haartjes gepigmenteerd (shadow of hairstrokes), zodat u een natuurlijke uitstraling houdt en.of krijgt.

Eye-liner

Door het aanbrengen van een eye-liner worden uw ogen geaccentueerd, waardoor ze groter en sprekender lijken en uw wimperimplant voller.

Voor wie is PMU bestemd?

Permanente make-up is bedoeld voor mensen die:
– geen of weinig wenkbauwen hebben
– moeite of geen tijd hebben om zich op te maken
– geen haren meer hebben (bijv. door ziekte)
– geen strakke liplijn hebben
– vollere lippen willen
– contactlenzen of een bril dragen
– veel aan sport doen
– sauna/strandgangers
– allergisch zijn voor normale make-up

[/su_spoiler][/su_accordion]

BG.PERMANENTE ONTHARING

Elektrisch ontharen – Laser-ontharing

Veel van onze cliënten helpen wij door het permanent verwijderen van ongewenste haargroei in het gezicht of elders op het lichaam. Dit doen wij door een combinatie van Elektrisch epileren en behandeling met IPL-apparatuur. Door de grote verschillen in huid en haar, beschikt Beauty Gallery over 4 soorten IPL-apparaten, zodat de kans op succes heel groot is.

Check uw verzekeringspolis

Diverse zorgverzekeraars geven een vergoeding voor de verwijdering van met name overmatige gezichtsbeharing. Beauty Gallery heeft de noodzakelijke machtiging hiervoor en kan u hierover adviseren.

BG.INJECTABLES

Dr. Paul Wijffels

Ook voor injectables bent u bij Beauty Gallery in goede handen. Hiervoor werken wij samen met de top-cosmetisch arts Paul Wijffels. Hij is tevens bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde.

BG.OOGLIDCORRECTIES

Ooglidcorrectie zonder snijden

Bent u nog niet toe aan een operatie, maar wilt u eigenlijk wel een ooglidcorrectie, dan is een behandeling met de Jett Plasma de oplossing. Rimpels en plooien verdwijnen na 1 behandeling zonder snijden. Deze behandeling is ook ideaal voor elders in het gezicht.

Ooglidcorrectie met snijden

Als snijden onvermijdelijk is, zijn wij er ook voor u. Dat doen wij in samenwerking met een ervaren arts. Door deze unieke samenwerking, zorgen wij ervoor dat u er sneller beter uitziet.

BG.AFSLANKEN

Afslanken met de Body Sculptor

Met de unieke Body Sculptor krijgt u hele lichaam een lymfedrainage en verliest u op relaxte wijze snel een paar maten. Ook heel goed voor de doorbloeding van uw lichaam.

Cryolipolyse nieuwe stijl met de Body-Wizard

Wij beschikken als eerste boven de regio Amsterdam over het nieuwste apparaat voor lokale vetbevriezing. Met de Body-Wizard verdwijnt hardnekkig vet sneller en effectiever dan met de vorige generatie cryo-apparatuur. Er zijn minder behandelingen nodig en de behandelde gebieden zijn groter. Ook zijn de behandelingen, die een uur duren, veel relaxter.