WELKOM BIJ BEAUTY GALLERY | SKIN CLINICS

 

Bij Beauty Gallery beheersen we de kunst van het mooi maken. Sterker nog, wij zijn er in gespecialiseerd. In onze stijlvol ingerichte instituten in Bergen, Alkmaar en Schagen, kunt u in stijl genieten van onze exclusieve behandelingen voor de huid en uitgebreide verzorging van het lichaam.

Beauty Gallery is een echt familiebedrijf: Gonda en haar dochters Kim en Wendy. Voor een impressie, kijk naar de leuke uitzending van TV Noord Holland op 8 juni 2015: http://www.rtvnh.nl/gemist/tv/597

Professioneel
Onze behandelingen zijn exclusief en effectief. Omdat iedereen anders is geven wij altijd een op maat gesneden advies, afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden en niet te vergeten seizoen.

Kwaliteit
De kwaliteit van de behandelingen wordt gewaarborgd door bijzonder kundige en vaardige skin experts.
Daarnaast maken wij gebruik van de allerbeste producten. Wij werken onder andere met de producten van Dermalogica (wereldwijd nummer 1) en BABOR (nummer 1 in Duitsland), alle twee top segment merken.

Beauty Gallery is dagelijks geopend, ook ’s avonds en in het weekend op afspraak. Wij bieden behandelingen die alle spanning en stress van u af laten glijden. Na afloop voelt u zich als herboren.

Skin Clinic BG
Uniek in Noord-Holland, aan de Renbaanlaan 1 te Bergen!
Op de eerste etage van cosmetisch Tandheelkundig Centrum Nederland (TCN) heeft Beauty Gallery haar medisch-cosmetische kliniek.

Met een medische blik wordt naar uw huid gekeken. Er wordt nauw samengewerkt met cosmetisch arts Paul Wijffels.

Onze skin experts zijn exclusief opgeleid door cosmetische artsen in Duitsland.

Beauty Gallery Schagen
Eind 2013 heeft Beauty Gallery deze salon in Schagen overgenomen.
Deze vestiging heeft een eigen website: http://www.beautygalleryschagen.nl