WELKOM BIJ SCHOONHEIDSSALON BEAUTY GALLERY | SKIN CLINICS

 

Bij schoonheidssalon Beauty Gallery beheersen we de kunst van het mooi maken. Sterker nog, wij zijn er in gespecialiseerd. In onze stijlvol ingerichte instituten in Alkmaar/Bergen en Schagen, kunt u in stijl genieten van onze exclusieve behandelingen voor de huid en uitgebreide verzorging van het lichaam.

Beauty Gallery is een echt familiebedrijf: Gonda en haar dochter Kim werken al meer dan 10 jaar samen en hebben een gezamenlijke passie voor Permanente Make-Up, het paradepaardje van Beauty Gallery.

 

Professioneel

Onze behandelingen zijn exclusief en effectief. Omdat iedereen anders is geven wij altijd een op maat gesneden advies, afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden en niet te vergeten seizoen.

Kwaliteit

De kwaliteit van de behandelingen wordt gewaarborgd door bijzonder kundige en vaardige skin experts.

Onze skin experts worden regelmatig bijgeschoold en dus op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Behandelingen met injectables (Botox) worden uitgevoerd door onze cosmetisch arts Paul Wijffels.

Daarnaast maken wij gebruik van de allerbeste producten. Wij werken onder andere met de producten van Dermalogica (wereldwijd nummer 1) en BABOR (nummer 1 in Duitsland), alle twee topsegment merken.

Beauty Gallery is dagelijks geopend, ook ’s avonds en in het weekend op afspraak. Wij bieden behandelingen die alle spanning en stress van u af laten glijden. Na afloop voelt u zich als herboren.

Beauty Gallery Schagen

Onze vestiging in Schagen heeft een eigen website schoonheidssalon Beauty Gallery Schagen